Tgrt Haber

Bursa'da dayı dehşeti! Tartıştığı yeğenine kurşun yağdırdı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas haber Ajansı
13 Eylül 2023 16:23 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 16:28
Bursa'da dayı dehşeti! Tartıştığı yeğenine kurşun yağdırdı

Bursa'da ormanlık alanda tartışan dayı ile yeğen arasında kan aktı. Öfkeli dayı, tabancayla yeğenine kurşun yağdırıp kayıplara karıştı. Başına 3 mermi isabet eden yeğen olay yerinde hayatını kaybetti.

Bitmek bilmeyen akraba kavgaları dehşet saçıyor. Onlarca can alan kavgalara ise her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Bir yeni olay da Bursa​'da yaşandı.

Saat 13.00 sıralarında İnegöl ilçesi Hocaköy Mahallesi'ndeki ormanlık alanda dayı H.A. 41 aracıyla, yeğeni E.Y. (35) ile ormanlık alan girişinde buluştu.

3 MERMİ BAŞINA İASABET ETTİ

Engin Yılmaz'a aracın içinde dayı ve yeğen arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Öfkeli dayı, tartışmanın büyümesiyle elindeki tabancayla yeğenine kurşun yağdırdı. 3 merminin başına isabet ettiğiE.Y., olay yerinde hayatını kaybetti.

Bursa'da dayı dehşeti! Tartıştığı yeğenine kurşun yağdırdı

SÜRÜCÜ YAKALANDI, DAYI ARANIYOR

Cinayet​ zanlısı H.A., yanındaki arkadaşı S.E. ile birlikte geldiği araçla olay yerinden kaçtı. Olaydan bir saat sonra çevre yolunda devriye atan polis ekipleri, cinayet zanlısının bulunduğu aracı fark etti. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü kaçmaya başladı. 1 kilometre süren kovalamaca sonucu araç önü kesilerek durduruldu. Araçtaki sürücü S.E. yakalanırken, cinayet zanlısı dayının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bursa'da dayı dehşeti! Tartıştığı yeğenine kurşun yağdırdı

Yılmaz'ın cenazesi savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili tahkikatı sürüyor.

Kaynak: İhlas haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...