Tgrt Haber

Bursa'da fabrika duvarına çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Aralık 2022 07:11 - Güncelleme : 15 Aralık 2022 07:16

Bursa’da önünde bulunan aracı sollamaya çalışan sürücü aracının kontrolünü kaybedince fabrikanın duvarına çarpıp takla attı. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybederken yaşanan o anlar kameralara yansıdı.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda 26 yaşındaki Abdullah Cabi idaresindeki otomobil, Göl istikametinde önünde seyir halindeki bir başka otomobili solladığı esnada kontrolden çıktı. Yol kenarındaki bir fabrikanın duvarına çarpıp takla atan otomobil hurdaya döndü. Kazayı fark eden fabrika çalışanları durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler sürücü Abdullah Cabi ile yanında bulunan A.T.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

ACI HABERİ ALAN ANNE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kaza anı güvenlik kameralarına da saniye saniye yansırken cansız bedenler hastane morguna kaldırıldı. Kaza anında otomobilin solladığı diğer otomobilin ise olay yerinde durmadan ayrıldığı belirlendi. Kazada ölen Abdullah Cabi’nin annesi ise acı haberi aldıktan sonra olay yerine geldi. Anne olay yerinde uzun süre gözyaşı döktü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...