Tgrt Haber

Bursa'da kadın cinayeti: 'Öldürdüm' mesajı atıp kayıplara karıştı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
29 Ocak 2024 11:56 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 12:01

Bursa'da tartıştığı eşini katleden Turgay K., baldızına 'Ablanı öldürdüm' diye mesaj attıktan sonra kayıplara karıştı.

Bursa​'da gece saatlerinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Türkiye'de son dönemdem artan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Turgay K. (45) geçimsizlik yaşadığı öne sürülen eşi Seher K. (42) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Turgay K. eşi Seher K.'yı acımasızca öldürdü.

Fabrika işçisi Turgay K. cinayetin ardından eşinin kız kardeşine 'Ablanı öldürdüm' diye mesaj attıktan sonra kayıplara karıştı.

MESAJI GÖRÜNCE EKİPLERE HABER VERDİ

Telefonuna gelen mesaj üzerine ablasına ulaşamayan baldız, hemen çiftin oğlu olan yeğeni Hüseyin K.'yı arayıp kendisine gelen mesajı söyledi. Fakat Hüseyin K. da annesi Seher K.'ya ulaşamadı.

Bursa'da kadın cinayeti: 'Öldürdüm' mesajı atıp kayıplara karıştı

Eve gelen Hüseyin K. zile basmasına rağmen cevap alamayınca durumu 112 ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kapıyı açan ekipler 42 yaşındaki Seher K.'nın yerde hareketsiz yattığını gördü.

Bursa'da kadın cinayeti: 'Öldürdüm' mesajı atıp kayıplara karıştı

SİLAH VE BIÇAK YARASI YOK

Sağlık ekipleri Seher K.'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Şüpheli baba kayıplara karışırken, incelenen cesette silah ve bıçak yarası olmaması dikkat çekti. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...