Tgrt Haber

Bursa’da maganda, yeni tanıştığı kızın kaldığını düşündüğü oteli ateşe verdi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Aralık 2022 11:45 - Güncelleme : 05 Aralık 2022 11:52

Bursa’da R.Ç. isimli şahıs yeni tanıştığı kızın kaldığı oteli içinde çalışanlar ve müşteriler olduğu sırada ateşe verdi. Daha sonra karşı kaldırıma geçen şahıs duvara “Sıkıntı sandığınızdan büyük. Yok mu beni bu cehennemden kurtaran?” yazarak altına 911'i etiketledi. Öte yandan şüphelinin yeni tanıştığı kızın otelden 1 gün önce ayrıldığı öğrenildi. 

Bursa’nın Osmangazi​ ilçesinde meydana gelen olayda R.Ç. isimli şahıs yeni tanıştığı kızın kendisiyle konuşmak istememesi üzerine kızın kaldığı otele geldi. Otel​ çalışanları tarafından kız arkadaşının saklandığını düşünen şahıs bir süre etrafta dolaştıktan sonra elinde bulunan bir cismi otelin girişinde yakarak olay yerinden kaçtı. İçeride dumanları gören çalışanlar durumu ekiplere bildirdi.

DUVARA GEÇTİ, YAZI YAZDI

İçeride dumanı gören vatandaşlar olay yerinden kaçarken ekipler yangını kısa sürede söndürdü. Bu esnada otel çalışanları ise birbirleriyle tartışma yaşadı. Polisin müdahalesiyle tekrar tansiyon düşerken, ortalığı karıştıran R.Ç., otelin karşısında bulunan bir duvara, “Sıkıntı sandığınızdan büyük. Yok mu beni bu cehennemden kurtaran?” yazıp altına 911'i etiketledi.

Bursa’da maganda, yeni tanıştığı kızın kaldığını düşündüğü oteli ateşe verdi

KIZ 1 GÜN ÖNCE OTELDEN AYRILMIŞ

Ortalığı karıştıran şüphelinin yangın​ çıkarıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, yeni tanıştığı kızın otelden 1 gün önce ayrıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...