Tgrt Haber

Sağanak kazayı beraberinde getirdi! Metro hattının duvarına çarpan araçta can pazarı…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 May 2023 06:35 - Güncelleme : 19 May 2023 06:42

Son dakika haberi: Bursa’da yağışlı havanın da etkisiyle sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil metro istasyonunun alt geçidine çarptı. Hurdaya dönen araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı. 

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre Bursa’nın Nilüfer​ ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen kazada Mehmet Necip Sinan idaresindeki araç süratle ilerlerken yağışlı havanın da etkisiyle kontrolden çıktı. Fatih Sultan Mehmet metro istasyonu alt geçidine çarpan araç hurdaya dönerken kazayı gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi.

HURDAYA DÖNEN ARAÇTA CAN PAZARI

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobildeki sürücü Mehmet Necip Sinan, yolcu konumundaki Furkan Şenbağ ve Hasan Hüseyin Acar hayatını kaybetti.Onur Kapıkıran ise ağır yaralı olarak Çekirge Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili tahkikat başlattı.

Sağanak kazayı beraberinde getirdi! Metro hattının duvarına çarpan araçta can pazarı…

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...