Tgrt Haber

Bursa'da trajik kaza! 3 genç hayata veda etti

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: AA, İHA
08 Ağustos 2023 07:56 - Güncelleme : 08 Ağustos 2023 08:09
Bursa'da trajik kaza! 3 genç hayata veda etti

Bursa'da takla atan otomobildeki 4 kişi yola savruldu. Araçtaki gençlerden sürücü Abidin Çavdar olay yerinde, Eren Kaya ve Onur Şenol ise kaldırıldıkları hastanelerde hayata veda etti. Ağır yaralı Berke Candarı'nın tedavisi ise sürüyor.

Bursa​'nın Orhangazi​ ilçesinde, meydana gelen trafik kazası​ yitirilen 3 genç can ile yürekleri dağladı. 

4'Ü BİRDEN SAVRULDU

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, kaza Bursa-Yalova kara yolu Orhangazi istikametinde meydana geldi. Abidin Çavdar idaresindeki 16 BAD 950 plakalı otomobil, Bursa-Yalova Karayolu Orhangazi istikametinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu toprak alana girerek takla attı. Kazanın şiddetiyle araçta bulunan 4 kişi dışarı savruldu.

İhbar üzerine bölgeye 112​ Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde sürücü Çavdar'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Araçta bulunan Berke Candarı, Onur Şenol (21) ve Eren Kaya (21) Orhangazi ile Gemlik Devlet Hastanelerine sevk edildi. Yaralılardan Kaya, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazadan son acı haber ise Onur Şenol'dan geldi. Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şenol da yaşam mücadelesine yenik düştü.

EMNİYET KEMERİ İHMALİ

Polisin incelemesinde, araçtaki emniyet kemerlerinin kullanılmadığı, bazılarının ise koltuk arkasından çekilerek takıldığı tespit edildi. Berke Candarı'nın ise hastanede tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

 

Kaynak: AA, İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...