Tgrt Haber

Bursa'da zincirleme trafik kazası: Çok sayıda ölü ve yaralı

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: Anadolu Ajansı
05 Şubat 2023 12:20 - Güncelleme : 05 Şubat 2023 13:49

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı. Kazaya ilişkin görüntüler dehşetin boyutunu gözler önüne sererken zincirleme kazanın arıza yapan araç yüzünden yaşandığı belirtildi.

Bursa​'dan İstanbul​ istikametine seyir halinde olan sürücüleri ve plakaları henüz öğrenilemeyen 2'si otomobil, 2'si cip olmak üzere 4 araç, Kuzey Marmara Otoyolu​ Selçukgazi mevkisinde çarpıştı.

İhbar üzerine kaza​ yerine sağlık, itfaiye, AFAD, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Bursa'da zincirleme trafik kazası: Çok sayıda ölü ve yaralı

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

ARIZA YAPAN ARAÇ ZİNCİRLEME KAZAYA YOL AÇTI

Bursa Valisi Yakup Canbolat, kazada 4 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Kazada 6 kişinin de yaralandığını belirten Canbolat, şunları kaydetti:

"Selçukgazi tünelinden sonra İstanbul istikametinde bir araç muhtemelen arıza yapıyor. Arıza yapınca arkadan gelen araçlar zincirleme kazaya sebebiyet veriyor. Şu anda 4 ölü var maalesef. Yaralıların tamamı Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. İkisinin durumu ağır. Olaya müdahale ediliyor. Yol trafiğe kapalı. Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından yolu açacağız. AFAD ve diğer ekiplerimiz bölgede çalışmasını sürdürüyor."

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...