Tgrt Haber

Büyük uyuşturucu operasyonu, 24 gözaltı

05 May 2014 21:24
Büyük uyuşturucu operasyonu, 24 gözaltı

Kocaeli'nin İzmit, Körfez ve Darıca ilçelerinde KOM Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 24 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir süredir yapılan teknik ve fiziki takibin ardından sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenleyen Kocaeli KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, 24 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 340 adet ecstacy hap, 9 kilo 146 gram esrar maddesi ile 205 kilo 95 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılardan 10'u emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen 14 kişiden 8'i adli kontrolle serbest bırakıldı. Diğer 6 kişi ise uyuşturucu madde kullanmak ve ticaretini yapmak suçlaması ile tutuklanarak cezaevine gönderildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...