Tgrt Haber

Son dakika| Dehşet sanıldı gerçek çok başka çıktı! İnşaat alanında çok sayıda kemik bulundu

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Kasım 2022 12:36 - Güncelleme : 02 Kasım 2022 13:09
Son dakika| Dehşet sanıldı gerçek çok başka çıktı! İnşaat alanında çok sayıda kemik bulundu

Son dakika haberi: Büyükçekmece’de bir inşaatın kazı çalışmaları sırasında birden fazla insana ait olduğu değerlendirilen insan kemikleri bulundu. Yürütülen çalışmalarda yapılan kazı alanında birden fazla insana ait olan kemiklerin eski olduğu anlaşıldı. Alanın daha öncede mezarlık olabileceği ihtimali üzerine durulurken olayla ilgili polisin çalışması devam ediyor.

Büyükçekmece’de bir site inşaatı alanında yaşananan dehşet verici olayda, işçiler, kazı çalışması sırasında toprak altından çıkan insan​ kemiklerine rastladı. İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, alanda kazı çalışmalarına başladı.

KEMİKLERİN ESKİ OLDUĞU ANLAŞILDI

Savcılık nezaretinde yürütülen çalışmalarda yapılan kazı alanında birden fazla insana ait olan kemiklerin eski olduğu anlaşıldı. Alanın daha öncede mezarlık​ olabileceği ihtimali üzerine durulurken olayla ilgili polisin çalışması sürüyor.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...