Tgrt Haber

Büyükçekmece’de korkutan yangın: Lojistik deposu alevlere teslim oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 May 2023 06:15 - Güncelleme : 06 May 2023 07:00
Büyükçekmece’de korkutan yangın: Lojistik deposu alevlere teslim oldu

İstanbul Büyükçekmece'de bulunan 2 bin metrekare alana kurulu lojistik deposunda gece saatlerinde büyük bir yangın çıktı.. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin yoğun cabası sonrası yangın söndürüldü.

İstanbulBüyükçekmece​'de bulunan 2 bin metrekare alana kurulu lojistik deposunda, saat 02.30 sıralarında büyük bir yangın​ çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle ihracat ürünlerinin olduğu depodan yükselen alevleri görenler, hemen durumu ekiplere bildirdi.

1SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; ihbarın üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlerin büyüdüğü depoya müdahale etti. İstanbul’un bir çok ilçesinden itfaiye ekiplerinin geldiği yangın yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

ÖLÜ VE YARALI YOK

Yangında ölü ve yaralı olmazken ihracat ürünlerinin olduğu depo kullanılamaz hale geldi. Kontrol altına alınan yangında itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürüyor. Polis ekipleri yangının çıkış nedenine ilişkin çalışma başlattı.

Büyükçekmece’de korkutan yangın: Lojistik deposu alevlere teslim oldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...