Tgrt Haber

Cafer Mahiroğlu'na ait kaçak villa inşaatının yıkımına başlandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: A Haber
28 Ağustos 2022 13:05 - Güncelleme : 28 Ağustos 2022 13:21
Cafer Mahiroğlu'na ait kaçak villa inşaatının yıkımına başlandı

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu’nun Sarıyer Tarabya’da boğaz manzaralı villası kaçak inşaattan mühürlendi. Yapılan incelemelerin ardından Mahiroğlu'nun kaçak villasının yıkım işleminin başlatıldığı öğrenildi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce​'nin 'CHP ve İYİ Parti'den düzenli maaş alıyorlar' Halk TV'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, Sarıyer Tarabya’da boğaz manzaralı villasının kaçak olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

A Haber'in aktardığına göre, Cafer Mahiroğlu'nun, Boğaziçi Sahil Şeridi ve Öngörünüm Bölgesi sınırları içerisinde yer alan villasında kaçak inşaat yaptığı basına yansımasından sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi​ (İBB) iştiraki Boğaziçi İmar Müdürlüğü, kaçak inşaat hakkında herhangi bir işlem yapmadığı belirtildi. 

Cafer Mahiroğlu'na ait kaçak villa inşaatının yıkımına başlandı

KAÇAK YAPI İDDİALARI ÜZERİNE HAREKETE GEÇİİLDİ

Bunun üzerine İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü harekete geçti. Söz konusu taşınmazın Boğaziçi Doğal ve Tarihi Sit Alanı dâhilinde Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'nde bulunduğu tespit edildi..

Müdürlük, Boğaziçi İmar Müdürlüğü ve Sarıyer Kaymakamlığı'na söz konusu parsel hakkında şikâyet başvurularına ilişkin gerekli inceleme, iş ve işlemlerin ivedilikle yapılarak neticesinin kendisine bildirilmesini talep etti.

Cafer Mahiroğlu'na ait kaçak villa inşaatının yıkımına başlandı

KAÇAK VİLLANIN YIKIMINA BAŞLANDI

Yapılan incelemeler sonrası Cafer Mahiroğlu'nun villasında kaçak inşaat yapıldığı belirlendi. Müdürlük, İstanbul Valiliği'nin oluruyla Cafer Mahiroğlu'nun kaçak inşaatını mühürledi. Mühürleme işleminin ardından Cafer Mahiroğlu'nun kaçak inşaatının yıkımına başlandı..

Kaynak: A Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...