Tgrt Haber

Adliye saldırısıyla ilgili yeni gelişme: Milletvekili adayı gözaltına alındı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2024 13:36 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 13:44

Çağlayan Adliyesi'ne gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Saldırıyla ilgili propaganda yaşan Yeşil Sol Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Muslum Koyun gözaltına alındı.

Çağlayan Adliyesi​'ne düzenlenen terör saldırısı sonrası başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.  Yeşil Sol Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Muslum Koyun'un saldırıyla ilgili propaganda​ yaptığını tespit eden ekipler, operasyonun düğmesine bastı.

Bu sabah saatlerinde; Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele ve Polis Özel Harekât ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

GÖZALTINA ALINDI

Sokak üzerinde bir eve yapılan operasyonda, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen genel seçimlerde Yeşil Sol Parti​ Eskişehir 3. Sıra Milletvekili Adayı olan Muslum Koyun gözaltına alındı.

Çağlayan Adliyesi saldırısıyla ilgili yeni gelişme: Milletvekili adayı gözaltına alındı - 1. Resim

EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Muslum Koyun’un, 6 Şubat’ta İstanbul Adliyesinde DHKP/C terör örgütü tarafından gerçekleştirilen ve 1 vatandaşın hayatını kaybettiği, 3’ü polis 5 kişinin de yaralandığı terör saldırısı hakkında sosyal medyada propaganda yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındığı belirtildi. Gözaltına alınan Muslum Koyun’un, Eskişehir Emniyet Müdürlüğünde işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...