Tgrt Haber

Çalıntı otobüsle Anıtkabir'e tur! Yolcular şoke oldu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Kasım 2023 05:59 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 06:11

Bursa'dan 40 yolcuyla Ankara'ya Anıtkabir ziyaretine gitmek üzere yola çıkan tur otobüsünün çalıntı olduğu ortaya çıktı. İnegöl'de durdurulan araçtan inen yolcular neye uğradıklarını şaşırdı.

Bursa'da bir seyahat acentasının Anıtkabir​'e gitmek üzre Ankara​'ya düzenlediği tur, otobüsün çalıntı çıkması nedeniyle İnegöl'de son bulurken, yolcular neye uğradıklarını şaşırdı. 

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre olay, İnegöl ilçesi girişinde polisin yaptığı kontrol sırasında ortaya çıktı. Merkez Nilüfer ilçesinde düzenlenen Anıtkabir ziyareti turuna katılan 40 yolcu, bindikleri otobüsle Ankara'ya doğru yola koyuldu.

Sürücü Alper I. yönetimindeki otobüs​, İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkati üzerine ilçe girişinde durduruldu. Yapılan incelemede otobüsün yaklaşık bir hafta önce Van'dan çalındığı belirlendi.

Çalıntı otobüsle Anıtkabir'e tur! Yolcular şoke oldu

"BUNCA ZAMAN NASIL TRAFİKTE KALDI?"

Daha da mağdur olmamaları için otobüsteki yolcular, İnegöl şehirlerarası otobüs terminalinde indirildi. Çalıntı otobüs, çekici yardımıyla otoparka çekildi. Sürücü Alper I. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken şaşkınlık içindeki yolcular başka bir otobüsle evlerine dönmek zorunda kaldı.

Mağdur yolculardan Mehmet Türk, “Bunca zamandır bu otobüs nasıl trafikte kaldı? Anıtkabir’e ziyarete gidelim dedik onu da beceremedik” diyerek sitemini dile getirdi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...