Tgrt Haber

Çalışanlarının verdiği destek fabrika sahibini ağlattı

25 Temmuz 2018 03:24
Çalışanlarının verdiği destek fabrika sahibini ağlattı

Antalya'da organize sanayi bölgesindeki fabrikası yangında küle dönen Köksal Sarı, bugün çalışanlarıyla buluştu. İşçiler "Maddi manevi yanındayız" diyince sanayici Köksal Sarı ağladı.

Antalya'da organize sanayi bölgesindeki yangında küle dönen fabrikanın sahibi Köksal Sarı bir toplantı düzenledi. Yangını gözyaşlarıyla izleyen, zaman zaman da müdahale eden işçiler ve sanayiciler de o toplantıdaydı. İzolasyon malzemesi üretilen fabrikadan yara almadan çıkmayı başaran 250 işçi, patronlarına tam destek verdi. İzolasyon malzemesi üretilen fabrikadan yara almadan çıkmayı başaran 250 işçi, patronlarına tam destek verdi. Yangında küle dönen fabrikanın, 6 ay içinde yeniden inşaa edilip faaliyete geçirilmesi planlanıyor. Elektrik aksamındaki kısa devreden kaynaklandığı tahmin edilen yangının hasar tespiti sürüyor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...