Tgrt Haber

Ankara'da akılalmaz cinayet! Kardeşlerin 'çamaşır makinesi' kavgası kanlı bitti 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
16 Nisan 2023 18:45 - Güncelleme : 16 Nisan 2023 18:52
Ankara'da akılalmaz cinayet! Kardeşlerin 'çamaşır makinesi' kavgası kanlı bitti 

Ankara'da meydana gelen olayda, doktor Özgür A. ve beraber yaşadığı kardeşi ile "Çamaşır makinesi açma, kapama" tartışması sonrası kavga etmeye başladılar. İki kardeş arasındaki kavga, kanlı bitti. 

Ankara​'nın Yenimahalle​ ilçesinde yaşayan iki kardeşin 'çamaşır makinesi' kavgası olümle sonuçlandı. Doktor Özgür A, beraber yaşadığı kardeşi tarafından 'çamaşır makinesini çalıştırma' bahanesiyle bıçaklandı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan bilgiye göre, evlerinde anneleriyle birlikte yaşayan Baran A. ve Özgür A. kardeşler, "çamaşır makinesi açma, kapama" tartışması yüzünden kavga etmeye başladı. 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ 

Özel bir firmada veri analisti olarak çalıştığı öğrenilen Baran A, yine özel bir kuruluşta doktorluk yapan abisi Özgür A'yı bıçakla ağır şekilde yaraladı.

Etlik Şehir Hastanesine kaldırılan Özgür A. hayatını kaybetti.

Zanlı Baran A. ise gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemleri sürerken, Özgür A'nın cesedi otopsi için Keçiören Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...