Tgrt Haber

Çamaşır yıkamak istemişti, hayatının şokunu yaşadı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 May 2024 09:58 - Güncelleme : 29 May 2024 10:29
Çamaşır yıkamak istemişti, hayatının şokunu yaşadı

Havaların ısınmasıyla birlikte yiyecek bulmak için yerleşim yerlerine inen yılanlar büyük paniğe neden oluyor. Hatay’da çamaşır makinesinin içine giren yılan, itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte kış uykusundan uyanan yılanlar yiyecek bulabilmek için yerleşim yerline inmeye başladı. Hatay’ın Hassa​ ilçesi Aktepe Mahallesi’nde yaşayan Zekeriya Çakallı da çamaşır yıkamak isterken hayatının şokunu yaşadı.

Çamaşır makinesinin içerisine yılan​ girdi. Yılanı gören ev sahibinin hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbarı üzerine yaşlı adamın evine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Çamaşır yıkamak istemişti, hayatının şokunu yaşadı - 1. Resim

DOĞAL YAŞAM ALANINA BIRAKILDI

Kısa sürede eve gelen ekipler, çamaşır makinesinin içinde olan yılanı çıkarttı. Ekiplerin yılanı çıkarttığı anlar cep telefonu kamerasınca görüntülendi. Yılanı kısa sürede çıkaran ekipler, daha sonra yılanı doğal yaşam alanına bıraktı.

Yılanın kutuların içerisinden kaçarak çamaşır makinesine girdiğini ifade eden Zikeriya Çakallı, itfaiye ekiplerine teşekkürlerini dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...