Tgrt Haber

Cami avlusunda mühimmat bulundu

12 Haziran 2014 23:32
Cami avlusunda mühimmat bulundu

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde cami avlusuna bırakılmış çantada patlamamış 2 havanmermisi ile bir askeri cisim bulundu.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki Hz. Eyyüp Camisi avlusuna bırakılmış bir çanta bulan vatandaşlar, içinde askeri mühimmat olduğunu fark etmesi üzerine çantayı cadde üzerindeki çöp konteynerin kenarına bırakıp durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptığı incelemede, çantada 2 adet havan mermisi ile askeri bir cisim belirledi. Çevre güvenliğini alan ekipler, olay yerine  bomba imha ekiplerini çağırdı. Özel kıyafetli bomba imha uzmanı çantada yaptığı incelemenin ardından askeri mühimmatları güvenli bir şekilden bölgeden uzaklaştırdı. Polis ekipleri, söz konusu çantayı cami avlusuna bırakan kişi ya da kişilerin tespit etmek için bölgede güvenlik kamera görüntülerine inceledi. Başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...