Tgrt Haber

Cami hırsızı suçüstü yakalandı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Şubat 2024 23:28 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 23:32
Cami hırsızı suçüstü yakalandı!

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Çukurköy Yeni Camii'nde yaşanan hırsızlık olayında, zanlı çaldığı cep telefonunu satmaya çalışırken yakalandı.

Kütahya’da camiden çaldığı cep telefonunu satmak isteyen hırsız yakalandı. A.U. isimli şahıs, namaz sırasında cep telefonunun, kılıf içerisinde bulunan banka kartının ve 200 TL parasının çalındığını polise bildirdi. Hırsızlık​ olayının ardından harekete geçen Tavşanlı​ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlının telefonu satmaya çalışacağını tahmin etti.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Bulgar Pazarı'nda yapılan çalışmalarda, B.Y. (47) isimli şahıs, çaldığı cep telefonu ile birlikte suçüstü yakalandı. Yapılan aramada, çalınan banka kartı ve 200 TL para da B.Y.'nin üzerinde bulundu.

Zanlı, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Gözaltına alınan ve 23 suç kaydının bulunduğu belirtilen şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere çıkartılacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...