Tgrt Haber

Cami önünde korku dolu anlar! Küfretti, yetmedi imamı bıçakladı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Ekim 2023 23:50 - Güncelleme : 29 Ekim 2023 05:48
Cami önünde korku dolu anlar! Küfretti, yetmedi imamı bıçakladı 

Gaziantep'te bir kişi, caminin tuvaletini kullanma konusunda görevliyle yaşadığı tartışmanın ardından saldırdı ve dini değerlere hakaret etti. Olay sırasında müdahale etmeye çalışan cami imamını bıçaklayarak yaraladı. Saldırgan daha sonra olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. 

Kepenek Mahallesi Kabasakal Paşa Camii'nde meydana gelen olayda S.A.S., cami​ tuvaletini kullandıktan sonra kendisinden ücret isteyen görevliyi tartakladı. 

Madde bağımlısı olduğu iddia edilen adam, daha sonra görevliyi darp​ etmeye başlayınca cami imamı Mustafa Bulut (42) araya girdi.

İMAMI BIÇAKLADI 

Cami imamına da tepki gösteren ve bu esnada dini değerlere hakaret ettiği öne sürülen S.A.S., kendisini uyaran cami imamını da önce darp etti sonra da bıçakladı. Olay sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve 112 sağlık ekibi sevk edildi. 

İMAM YOĞUN BAKIMDA 

Yaşanan korku dolu anların ardından cami imamı Mustafa Bulut, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evli ve 4 çocuk babası Bulut, hastanede yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde gözlem altına alındı. 

OLAY SONRASI KAYIPLARA KARIŞTI 

Olay sonrası kaçan zanlıyı yakalamak için polis ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturmanın ise sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...