Tgrt Haber

Camii avlusunda moda çekimine sosyal medyada tepki yağdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı- TGRT Haber
18 Temmuz 2022 11:04 - Güncelleme : 18 Temmuz 2022 11:53

İstanbul'da mimarisiyle ilgi çeken Sancaklar Camii avlusunda bir giyim markasının yaptığı moda çekimi sosyal medyada tepkilere neden oldu. Yapılan çekim için bir izin alınıp alınmadığı merak konusu olurken görüntüler firmanın sosyal medya hesabından paylaşıldı.

İstanbul’un en ilginç mimarisine sahip olan Büyükçekmece’de bulunan Sancaklar Camii avlusunda yapılan bir moda çekimi sosyal medyada tepkilere neden oldu. Camilere giren turistler bile saygıdan dolayı örtünürken bir giyim markası yeni kıyafetlerini tanıtması için mankenleri ile cami avlusunda çekim yaptırdı.

Camii avlusunda moda çekimine sosyal medyada tepki yağdı

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Yaptıkları moda çekimlerini video haline getiren giyim firması sosyal medya hesaplarında yayınladı. Söz konusu çekim için bir izin alınıp alınmadığı merak konusu olurken sosyal medyadan gelen tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Camii avlusunda moda çekimine sosyal medyada tepki yağdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı- TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...