Tgrt Haber

Çanakkale'de depremin panik anları kameraya yansıdı! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
05 Mart 2024 03:12 - Güncelleme : 05 Mart 2024 03:15

Çanakkale'de meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerde hissedilen depremde vatandaşların panik anları kameralara saniye saniye yansıdı.

AFAD​, Çanakkale​ merkezli 4.9 büyüklüğünde deprem​ olduğunu açıkladı. AFAD verilerine göre saat 21.38'de Çanakkale Yenice​ merkezli 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 10.44 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, İstanbul ve çevre illerde de hissedildi.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 4.9'luk deprem sonrası ekiplerin saha çalışmalarını sürdürdüğünü, şu ana kadar herhangi olumsuz bir durumun tespit edilmediğini söyledi.

DEPREM ANI KAYDEDİLDİ 

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Çanakkale'de depremin panik anları kameraya yansıdı!  - 1. Resim

Bir büfenin güvenlik kamerası deprem anında yaşananları kayıt altına aldı. Büfe sahibi Ercan Fidan ile büfe içinde sohbet eden kişiler saatler 21.38’i gösterdiğinde meydana gelen 4.9’luk depremin etkisiyle sallanmaya başladı. 

Çanakkale'de depremin panik anları kameraya yansıdı!  - 2. Resim

Büfenin içindekiler hızlı bir şekilde mekanı terk ederek açık alana koşuştular. Görüntülerde yaşanan panik ve korku anları saniye saniye kayıt altına alındı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...