Tgrt Haber

Çanakkale'de orman yangını! Bakanlık açıkladı: Boğazda gemi trafiği tek yönlü sağlanıyor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
19 Haziran 2024 09:24 - Güncelleme : 19 Haziran 2024 10:07
Çanakkale'de orman yangını! Bakanlık açıkladı: Boğazda gemi trafiği tek yönlü sağlanıyor

Son dakika haberi... Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Çanakkale Boğazı gemi trafiği, orman yangınının devam etmesi nedeniyle kuzey-güney tek yönde ve geçici olarak askıya alındığı aktarıldı. Gemi trafiğinin güney-kuzey tek yönlü olarak devam edeceğin belirtildi.

Çanakkale​'nin Eceabat​ ilçesinde yangın​ çıktı. Alevler, tarım arazisinde ve ormanlık alanda etkili oldu. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı​, Çanakkale'de 575 hektarlık alanın zarar gördüğünü aktardı.

Çanakkale'de orman yangını! Bakanlık açıkladı: Boğazda gemi trafiği tek yönlü sağlanıyor - 1. Resim

EKİPLERİN ALEVLERLE MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Yangının tamamen kontrol altına alınabilmesi için ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ettiğinin aktaran Bakan Yumaklı, "Karadan ve havadan arkadaşlarımızın hem kısmi müdahaleleri hem kontrolleri devam ediyor. İlerleyen saatlerde kontrol altına alındı haberini vereceğimizi umuyoruz" ifadelerini kullandı.

Çanakkale'de orman yangını! Bakanlık açıkladı: Boğazda gemi trafiği tek yönlü sağlanıyor - 2. Resim

GEMİ TRAFİĞİ TEK YÖNLÜ SAĞLANIYOR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Çanakkale Boğazı gemi trafiği, orman yangınının devam etmesi nedeniyle kuzey-güney tek yönde ve geçici olarak askıya alındığı aktarıldı. Gemi trafiğinin güney-kuzey tek yönlü olarak devam edeceğin belirtildi.

Çanakkale'de orman yangını! Bakanlık açıkladı: Boğazda gemi trafiği tek yönlü sağlanıyor - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...