Tgrt Haber

Çanakkale'de sağanak hayatı felç etti! Kepez Deresi taştı: Tekneler su aldı, yollar kapandı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
04 Aralık 2023 14:00 - Güncelleme : 04 Aralık 2023 14:14
Çanakkale'de sağanak hayatı felç etti! Kepez Deresi taştı: Tekneler su aldı, yollar kapandı

Çanakkale'de kuvvetli yağış sonucu debisi artan Kepez Deresi taştı. Derenin taşması sonucu balıkçı barınağındaki bazı tekneler su aldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Çanakkale’de sabaha karşı başlayan sağanak yağış​ etkisini gösterdi. Çanakkale​'de kuvvetli yağış sonucu debisi artan Kepez Deresi taştı.

YOL​ VE KÖPRÜ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Kentte aralıksız etkili olan yağmur dolayısıyla Kepez Deresi'nin taşması sonucu, araçların geçtiği yol ve köprü kullanılamaz hale geldi.

TEKNELER SU ALDI

Derenin denize ulaştığı noktada bulunan balıkçı barınağındaki bazı tekneler su aldı. Teknelerinin durumuna bakmak için barınağa gelen bazı balıkçılar, su alan teknelerini temizlemeye çalıştı. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş da taşkının yaşandığı yere gelerek incelemelerde bulundu, ilgililerden bilgi aldı.

Çanakkale'de su birikintileri caddelerde yürümeyi güçleştirdi. Dereler taştı.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Oluşan su birikintileri caddelerde yürümeyi güçleştirdi. Çanakkale Belediyesi ekipleri su birikintisi oluşan bölgelerde suyun tahliyesi ve rögar kapaklarının tıkanmaması için temizlik çalışması yaptı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...