Tgrt Haber

Çanakkale'deki depremde panik anları! ''Evlere giremiyoruz''

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Mart 2024 23:05 - Güncelleme : 04 Mart 2024 23:07

Çanakkale'de meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerde hissedilen depremde vatandaşların panik anları kameralara yansıdı.

AFAD​, Çanakkale​ merkezli 4.9 büyüklüğünde deprem​ olduğunu açıkladı. AFAD verilerine göre saat 21.38'de Çanakkale Yenice​ merkezli 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 10.44 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, İstanbul​ ve çevre illerde de hissedildi.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 4.9'luk deprem sonrası ekiplerin saha çalışmalarını sürdürdüğünü, şu ana kadar herhangi olumsuz bir durumun tespit edilmediğini söyledi.

''EVLERE GİREMİYORUZ''

Yenice'de depremi hisseden bir vatandaş, "Kısa süreli bir sarsıntı oldu. Şu anda dışarıda bekliyoruz. Evlere giremiyoruz" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Depremde herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı. Bazı vatandaşlar deprem sonrası kendini sokağa attı. Depremde yaşanan panik anları kameralara yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...