Tgrt Haber

Cani anne 1 yaşındaki oğlunu ve 1 aylık kızını boğdu

24 Mart 2015 03:17
Cani anne 1 yaşındaki oğlunu ve 1 aylık kızını boğdu

26 yaşındaki anne, 1 yaşındaki oğlunu ve 1 aylık kızını boğdu. Eve gelen kardeşlerin halası çocukların cesedini buldu. Cani kadın ‘Zehirlenmişler’ dedi. Gerçek otopside çıktı.

Hatay'da korkunç olay. İddiaya göre bilinmeyen bir nedenle cinnet getiren 26 yaşındaki Serpil Tükenmez, pazarcı eşi Celal Tükenmez evde olmadığı sırada çocukları Oktay ile Narinnur'u önce dövdü, sonrada boğarak öldürdü. İhbar üzerine eve gelen polis, Serpil Tükenmez'i gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Oktay ve Narinnur'un cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Morluklar tespit edildi
Baba Celal Tükenmez'in kız kardeşi eve geldiğinde yeğenleri 1 yaşındaki Oktay ve 1 aylık Narinnur'u hareketsiz halde bulduğu belirtildi. Yengesi Serpil'in de şok halinde olduğunu gören hala, polisi ve sağlık ekiplerini aradı. Sevk edilen ekipler, kardeşlerin öldüğünü belirledi. Anne, "Zehirlenmişler" dediyse de çocukların cesetlerinde yapılan ilk incelemede morluk ve boğazlarında parmak izleri tespit edildi. Polis, Serpil Tükenmez'i çocuklarını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına aldı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...