Tgrt Haber

Eşi boşanmasın diye köprüye çıkmıştı! Cani koca kurduğu tuzak ile eşini 24 yerinden bıçakladı…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Haziran 2023 11:44 - Güncelleme : 29 Haziran 2023 14:00
Eşi boşanmasın diye köprüye çıkmıştı! Cani koca kurduğu tuzak ile eşini 24 yerinden bıçakladı…

Son dakika haberi: Antalya’da boşanma aşamasındaki eşi ile barışmak için her türlü yolu deneyen köprüye hatta televizyona dahi çıkan adam karısını 24 yerinden bıçakladı. Cani koca gözaltına alınırken hastaneye kaldırılan talihsiz kadının sağlık durumun ağır olduğu öğrenildi. 

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Antalya’nın Serik​ ilçesinde eşinin boşanma​ isteğine karşı köprülere, çatılara çıkan ve hatta televizyon programına katılan cani koca dehşet saçtı. Huzursuzluk nedeniyle uzaklaştırma cezası aldığı eve gelen koca binada eşinin oturduğu daireye elektrik ve su akımını kapattığı ileri sürerek giren Muammer Özen ardından beklemeye başladı.

ANNESİNİN BIÇAKLANDIĞINI GÖRDÜ, TELEFONA SARILDI

Suların ve elektriğin kapatıldığını fark eden Serpil Özen, oğluyla birlikte aşağıya inerek vanayı ve şalteri kontrol etti. Açtıktan sonra oğlunu aşağıda bırakarak kontrol için tekrar evine çıktı. Bu esnada kapıda bekleyen eşi Muammer Özen tarafından zorla içeriye kapatıldı. Annesini telefon ile arayan oğlu ise cevap alamayınca eve çıktı. İçeriden gelen sesleri duyunca komşularında bulunan yedek anahtarla kapıyı açarak eve girdi.

KADININ SAĞLIK DURUMU AĞIR

Annesinin babası tarafından bıçaklandığını görünce korkup dayısından yardım istedi. Bu sırada Muammer Özen, olay yerinden ayrılıp kendi evine gitti. Dayı Sinan Akman ise eve geldiğinde ablasını kanlar içinde gördü ve 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Antalya​ Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen kadının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken cani koca polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Eşi boşanmasın diye köprüye çıkmıştı! Cani koca kurduğu tuzak ile eşini 24 yerinden bıçakladı…

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...