Tgrt Haber

Çankırı'da tüyler ürperten evlat cinayeti! Babasını öldürdü, sobada yaktı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Aralık 2023 23:45 - Güncelleme : 21 Aralık 2023 00:19

Çankırı’da bir evlat, babasını öldürdükten sonra sobada yaktı. Olayın ardından yakalanan şahıs gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekibinin yaptığı çalışma sonrası babaya ait ceset izleri poşetlerle evden çıkarıldı. 

Çankırı​'nın Karatekin Mahallesi Tahtaköprü Caddesi’nde meydana gelen olayda İsmail Demirci ve babası Hasan Demirci arasında öğreilmeyen bir sebebten dolayı kavga çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 

Kavga esnasında İsmail Demirci babası Hasan Demirci'yi öldürdü.Hasan Demirci’den haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. 

POŞET DETAYI KAHRETTİ 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Evde arama yapan polisler baba Demirci'nin cesedi soba içinde yanmış şekilde buldu. 

Hasan Demirci'ye ait ceset bulguları, olay yeri inceleme ekibi tarafından delil poşetleriyle taşındı. 

Çankırı'da tüyler ürperten evlat cinayeti! Babasını öldürdü, sobada yaktı 

Demirci’ye ait bulgular, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi. İsmail Demirci ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...