Tgrt Haber

Canlı yayında çocuğun verdiği cevap sunucuyu şok etti

23 May 2014 15:48
Canlı yayında çocuğun verdiği cevap sunucuyu şok etti

İran Devlet Televizyonu'nda yayınlanan bir çocuk programına katılan çocuklardan bir afacanın kendisine sorulan soruya verdiği cevap kadın sunucuyu fena şok etti.

Kadın sunucu çocuklara kendi işlerini kendilerinin görmelerinin ne kadar iyi bir şey olduğunu anlattıktan sonra Şimdi söyleyin bakalım, kimler, hangi işlerini kendisi görüyor diye sorarak mikrofonu dört-beş yaşlarındaki bir afacana uzattı. Sunucu önce afacanın adını sordu. Çocuğun, adının Farnud olduğunu söylemesinden sonra sunucu Farnud'a Söyle bakalım Farnud, hangi işini kendin yaparsın diye sordu. Farnud'tan tam anlamıyla şok bir cevap geldi. Aldığı cevap karşısında ne yapacağını şaşıran kadın sunucu, Ne diye sordu. Ancak aynı cevabı duymaktan çekinmiş olsa gerek ki, Demek çamaşır makinesini kendin çalıştırıyorsun. Hayır, Hayır, bunu yapmamalısın, diyerek durumu kurtarmaya çalıştı. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...