Tgrt Haber

Zonguldak'ta dereler taştı, heyelan meydana geldi... İHA muhabiri canlı yayında zor anlar yaşadı!

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
09 Temmuz 2023 13:55 - Güncelleme : 09 Temmuz 2023 15:24

Zonguldak'ta şiddetli yağışlar nedeniyle dereler taştı. Zonguldak-İstanbul karayolu Ilıksu mevkisinde de heyelan meydana geldi. O esnada canlı yayın bağlantısı yapan İHA muhabiri zor anlar yaşadı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nünZonguldak​ ve çevresi için uyarılarının ardından il genelinde sabah saatlerinden itibaren şiddetli yağış​ etkisini gösterdi. Kozlu ilçesine bağlı Ilıksu mevkisinde dere​ taştı. Dere yol ile birleşirken, bazı köprülerin altı odun parçaları ile doldu. Jandarma ekipleri bölgeye geçişe izin vermezken dere ile deniz birleşti.

Zonguldak'ta dereler taştı, heyelan meydana geldi... İHA muhabiri canlı yayında zor anlar yaşadı!

MUHABİR HEYELANA YAKALANDI

Zonguldak-İstanbul karayolu Ilıksu mevkisinde de heyelanlar meydana geldi. O esnada TGRT Haber'de canlı yayın bağlantısı yapan İhlas Haber Ajansı muhabiri Onur Altındağ, zor anlar yaşadı. Heyelanın yaşandığı an ise kameralara anbean yansıdı. Canlı yayına bağlanan Altındağ, "Burada nöbetteyiz. Zor şartlar altında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bölgede 100 metre aralıklarla irili ufaklı çok sayıda yeni heyelanlar meydana geliyor. Ekipler yolları açsa da yeni heyelanlar sonrası yol tekrar ulaşıma kapanıyor." ifadelerini kullandı.

İHA muhabiri canlı yayında heyelana yakalandı

YOL ULAŞIMA KAPANDI

Zonguldak ve İstanbul istikametinde yaşanan büyüklü küçüklü heyelanlar sebebiyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Zonguldak istikametine meydana gelen büyük bir heyelan​ sebebiyle yol ulaşıma kapanınca uzun kuyruklar oluştu.

Zonguldak'ta heyelan oldu

Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri bölgede iş makineleri ile yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Zonguldak'ta heyelan oldu

İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bölgede güvenlik önlemleri aldı. Acil durumu olan ve hastası olan sürücülerin geçişine kontrollü olarak öncelik sağlanıyor. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları sürerken, şiddetli yağış aralıklarla etkisini sürdürüyor.

3 KÖYE ULAŞIM KAPANDI

Öte yandan şiddetli yağışlar nedeniyle Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde üç köye ulaşım sağlanan köprü, derenin taşması sonucunda ulaşıma kapandı. Gökçebey ilçesinde de, etkili olan yağışlardan dereler yükseldi, rögarlar taştı.

Zonguldak'ta heyelan oldu

Zonguldak'ta heyelan oldu

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...