Tgrt Haber

Barışma bahanesiyle gelip kalbinden bıçakladı! Vahşi cinayette canlı yayın ortaya çıktı

17 Ocak 2023 10:54 - Güncelleme : 17 Ocak 2023 11:08
Barışma bahanesiyle gelip kalbinden bıçakladı! Vahşi cinayette canlı yayın ortaya çıktı

İstanbul Kağıthane'de boşanma aşamasında olan çift arasında kavga çıktı. Barışma bahanesiyle binaya gelen cani şahıs, 2 çocuk annesi eşini kalbinden bıçaklayarak katletti. Vahşi cinayetle ilgili, kocanın yaptığı canlı yayın görüntüleri ve söyledikleri ortaya çıktı.

Maalesef bir kadın cinayeti​ de İstanbul​'da işlendi. İstanbul'un Kağıthane​ ilçesinde, iki çocuğuyla birlikte şehir dışından kardeşinin evine gelen kadın ile boşanma​ aşamasında olduğu eşi arasında aldatma​ iddiası nedeniyle kavga çıktı. Barışma bahanesiyle binaya gelen cani koca, merdiven boşluğunda eşini kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Cahşi cinayetle ilgili yeni görüntüler ortaya çıkarken, katil zanlısı kocanın olaydan önce sosyal medyadan yaptığı canlı yayında, "Çok değer verdim, çok güvendim karşılığında ihanet aldık. Şu süreçte benim kendime hakim olmam lazım. Bir bakmışsın soluğu İstanbul’da alıyorum" sözlerini kullandığı ortaya çıktı.

Kardeş Erdinç’in barışması için bir araya getirdiği ikili, bina kapısının önünde yaklaşık 5 dakika konuştu. Ardından ikili içeriye geçerek binanın merdivenlerinden en alt kata inmeye başladı. Dairenin önüne geldikleri esnada ikili arasında başlayan tartışma, bir anda kavgaya dönüştü. Kavga esnasında kendisini aldattığını iddia eden eşine bıçak çeken Şener Barut, kadını kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

TUTUKLANDI

Kadının 2 çocuğu, savcılık talimatıyla polis ekipleri tarafından muhafaza altına alındı. Olayın ardından katil zanlısı koca Şener Barut ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette ifadesinin alınmasının çeşitli suçlardan 5 adet kaydı bulunan Şener Barut, sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CANLI YAYIN YAPMIŞ 

Öte yandan katil zanlısı koca Şener Barut’un sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde alkol aldığı ve müzik dinlediği görülen Barut’un, “Kolay kolay değil zaten hiç affetmem. Boş verin benim gibi en azından ihanete uğramadınız. Aile evinde ufak tefek şeyler olur, önemli olan birbirinize ihanet etmemeniz. Değerinizi bilin, birbirinize yanlış yapmayın. Yarın büyük gün, İnşallah. Dünya bir kişinin üzerinde dönmüyor. Biraz acı, biraz keder, bir neşe sonra bir bakmışsın kaldığımız yerden devam. Çok değer verdim, çok güvendim karşılığında ihanet aldık” dediği duyuluyor.

Barışma bahanesiyle gelip kalbinden bıçakladı! Vahşi cinayette canlı yayın ortaya çıktı

"BİR BAKMIŞSIN SOLUĞU İSTANBUL'DA ALIYORUM"

Yayının devamında Barut’un, “Ben bu halime şükrediyorum daha fenası da olabilirdi. Şu an dışarıda değil de içeride de olabilirdim. Aklı başında bir insan olduğum için şu an dışarıdayım. Ben annemin ölümüne alışmışım, buna mı alışamayacağım. Vursan, assan cezaevindeyiz. Yaşasın ki görsün ki hem bu dünyada hem de ahirette bedelini ödesin. Şu süreçte benim kendime hakim olmam lazım. Bir bakmışsın soluğu İstanbul’da alıyorum” dediği duyuluyor.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...