Tgrt Haber

Son dakika: Çapa Tıp Fakültesi'nde yangın! Ekipler bölgeye sevk edildi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Haziran 2023 13:40 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 14:48

Son dakika haberi: İstanbul'un en önemli hastanelerinden biri olan Çapa Tıp Fakültesi'nin yemekhane bölümünde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edilirken dumanlar uzak bölgelerde görüldü.

Çapa Tıp Fakültesi'nde çıkan yangın​ büyük paniğe neden oldu. İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre Çapa Tıp Fakültesi'nin yemekhane bölümünde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken bölgedeki dumanlar hastaları ve çevredeki vatandaşları da olumsuz etkiledi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekipler sevk edilirken dumanların uzak bölgelerden dahi görüldüğü öğrenildi. 

İlk gelen görüntülerde hastaların panik içinde kaçtığı görülürken o anlar kameraya yansıdı.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Yangın büyümeden itfaiye​ ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Ölen ya da yaralanan olmazken, yangının neden çıktığı araştırılıyor.

Kadir Demir isimli öğrenci yemekhaneden çıktıktan hemen sonra dumanları gördüğü söyleyerek, "Yemekhanenin arka tarafındaki konteyner yandı. Güvenliğe haber verdik. İtfaiye geldi. İçeride 25-30 kişi vardı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...