Tgrt Haber

Çaresizliğin sessizliğini alkışlar bozdu: Enkaz altında kalan Mesude öğretmen 49 saat sonra kurtarıldı

08 Şubat 2023 07:23 - Güncelleme : 08 Şubat 2023 08:21

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde de büyük bir yıkıma yol açan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Hatay'da toz duman olan bir apartmanın enkazından 24 yaşındaki öğretmen Mesude Akar 49 saat sonra kurtarıldı.

Türkiye​, Kahramanmaraş​ merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay​'da büyük yıkıma yol depremde binlerce insan hayatını kaybederken bu sayı her saat artmaya da devam ediyor. Zamana karşı yarışın sürdüğü kentlerden umutlandıran haberler de geliyor... 

49 SAAT SONRA KURTARILDI

Depremden en çok etkilenen şehirlerin başında gelen Hatay'da Atatürk Caddesi'nde yıkılan Deniz Apartmanı'nda arama kurtarma​ çalışmalarında enkaz altında bulunan 24 yaşındaki öğretmen Mesude Akar, 49 saat sonra sağ olarak çıkarıldı.

Çaresizliğin sessizliğini alkışlar bozdu: Enkaz altında kalan Mesude öğretmen 49 saat sonra kurtarıldı

KURTARMA EKİPLERİ ALKIŞLANDI

Akar'ın çıkarılması sırasında sevinç yaşayan çevredeki vatandaşlar kurtarma ekiplerini alkışladı. Öğretmen olduğu öğrenilen Akar, sağlık kontrollerinin ardından hastaneye sevk edildi.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...