Tgrt Haber

Çarptığı otomobili metrelerce sürüklendi! Hurdaya dönen araçta bulunan 4 kişi yaralandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Ekim 2022 18:31 - Güncelleme : 16 Ekim 2022 18:39
Çarptığı otomobili metrelerce sürüklendi! Hurdaya dönen araçta bulunan 4 kişi yaralandı

Kırıkkale'de seyir halindeki tır, kavşaktan dönmeye çalışan otomobile çarptı. Kazada tırın metrelerce sürüklediği otomobil hurdaya döndü. Kazada otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Kırıkkale'de Konya​'dan Çankırı​'ya giden Hacı Osman Korkusuz kontrolündeki tır, kavşaktan dönmeye çalışan B.Ü.'nün kullandığı otomobil ile çarpıştı. Çatı paneli taşıyan tırın metrelerce sürüklediği otomobil hurdaya döndü.

Kazada, otomobil sürücüsü B.Ü. (61) ile yolculardan M.K. (64), G.Ü. (60) ve A.K. (59) yaralandı. Kazayı görenlerinin İhbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Çarptığı otomobili metrelerce sürüklendi! Hurdaya dönen araçta bulunan 4 kişi yaralandı

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

"İŞARET VERMEDEN DÖNÜŞ YAPARKEN ÖNÜME ÇIKTI"

İtfaiye ekipleri, otomobilin yanma riskine karşı tedbir aldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı. Kaza anını anlatan tır sürücüsü Hacı Osman Korkusuz, "Karakeçili istikametinden geliyordum. Bu adamda önümden geliyordu. Göbeğe işaret vermeden dönüş yaparken önüme çıktı. Yapacağım bir şey yoktu. Konya'dan Çankırı'ya gidiyordum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...