Tgrt Haber

Çatalca'da korku dolu anlar: Araç alev alev yandı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Şubat 2024 19:58 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 20:04

Çatalca'da TEM otoyolunda seyir halinde olan bir araç, aniden alev alev yandı. Yaşanan korku dolu anlar, cep telefonu kameralarına yansıdı.

Çatalca’da TEM’de seyir halindeki araç alev alev yandı. Edinilen bilgilere göre, Çatalca​'dan Edirne​ istikametine seyir halinde olan bir araç, aniden arızalandı. Sürücü, aracı emniyet şeridine çekmeye çalıştığı sırada, araç bir anda alev aldı. Panikleyen sürücü ve yolcular araçtan hızla uzaklaşarak, itfaiye​ ekiplerine haber verdi.

DUMANLAR KAPLADI

Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, alev alev yanan araca müdahale etti. Dumanların tüm yolu kapladığı dehşet dolu anlarda, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen araç, çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, yangının çıkış sebebi yetkililer tarafından araştırılıyor.

CEP TELEFONU KAMERALARINA YANSIDI

Yaşanan korku dolu anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarına kaydedildi. Görüntülerde, alev alev yanan araç ve panik halinde olay yerinden uzaklaşan insanlar görülüyor.

TRAFİĞİ AKSATTI!

Yangın nedeniyle TEM​ otoyolunda bir süreliğine trafik kesintiye uğradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, trafiğin güvenli bir şekilde akmasını sağladı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...