Tgrt Haber

Çatalca'da korkunç cinayetin detayları dehşete düşürdü: Dakikalarca dövüp çöp poşetine koydular

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Şubat 2024 17:08 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 17:32

İstanbul Çatalca’da bir yıldır kayıp olarak aranan Mehmet Berberoğlu'nun korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Berberoğlu'nun cansız bedeni ıslah edilmiş derenin menfezi içerisinde bulundu

Çatalca’da geçtiğimiz yıl kaybolan Mehmet Berberoğlu'nun öldürüldüğü ortaya çıktı. Berberoğlu'nun Kerim Ç. ve arkadaşı Murat A. İle birlikte buluştukları evde alkol aldı. Alkolün etkisiyle Murat A. ‘nın dinî nikahlı eşini taciz eden Mehmet Berberoğlu, Kerim Ç. ve Murat A. tarafından darp edilerek öldürüldü. Öldürdükleri Mehmet’in cesedini torbaya koyan iki şahıs cesedi Ferhatpaşa Mahallesi’nde bulunan ve ıslah edilmiş derenin menfezine bıraktı.

KARISINI İHBAR ETTİ

Olayın yaşandığı evde olan ve Mehmet. Berberoğlu'nun  de annesi olan Nermin A.’nın kocası yaşanan olayı duyunca polise gidip karısını ve karısının önceki evliliğinden olan oğlunu ihbar etti. yapılan ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaptıkları araştırma sonrasında Berberoğlu'nun cansız bedenini bulundu. Bulunan ceset adli tıp kurumuna kaldırılırken, cinayeti işleyen Kerim Ç. , Murat A. ve olay anında aynı evde olan ve olayı saklayan Nermin A. , Gizem Ç. , Mediha Ç. tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...