Tgrt Haber

Karısı uzaklaştırma kararı aldırdı, adam çılgına döndü! Çatıya çıktı intihara kalkıştı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Haziran 2022 15:00 - Güncelleme : 23 Haziran 2022 15:20
Karısı uzaklaştırma kararı aldırdı, adam çılgına döndü! Çatıya çıktı intihara kalkıştı

Antalya'da eşinin hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı adam, çılgına döndü. 5 katlı binanın çatısına çıkan adam, kendisini atacağını söyledi. Bölgeye gelen emniyet müdürü adamı ikna ettikten sonra aracına alıp makamına götürdü.

Anyalya'nın Manavgat​ ilçesinde Cumhuriyet Polis​ Karakolu karşısında bulunan 5 katlı apartmanın çatısına çıkan bir adam​ kendisini atacağını söyledi.

Adamın bağırışlarını duyanlar hemen durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gönderilen itfaiye ekipleri, hemen adamın bulunduğu yerin altına şişme yatak açtı.  

EMNİYET MÜDÜRÜ İKNA ETTİ

Olay yerine gelen Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç, adamı dinledikten sonra kendisine her konuda yardımcı olacağına dair söz vererek ikna edip aşağıya inmesini sağladı.

Karabey D. adlı adamın koluna girerek apartmandan inen Emniyet Müdürü Oymaağaç, makamında Karabey D. ve eşiyle ayrı ayrı görüştü. Oymaağaç, Karabey D.'ye bir daha böyle şeylere teşebbüs etmemesi konusunda telkinlerde bulundu.

3 HAFTA ÖNCE UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLMİŞ

Karabey D.'nin 2 gün önce eşinin kendisini darp ettiği şikayeti üzerine karakola getirildiği ve geceyi karakolda geçiren Karabey D. hakkında 3 hafta uzaklaştırma kararı verildiği, bunun üzerine çatıya çıktığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Fikret 13 Temmuz 2022 16:45

Aile kurulumunu yıkan İstanbul sözleşmesi

Sonraki Haber Yükleniyor...