Tgrt Haber

Çekici arızası ölüm getirdi! Otomobil önce tıra, ardından bariyerlere çarptı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Şubat 2024 06:13 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 06:14

Kocaeli'de arızalanan çekiciye çarpmamak için orta şeride geçen tıra, arkadan çarphan otomobil ardından bariyerlere çarparak yaklaşık 250 metre sürüklendi. Kazada bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kocaeli'de arızalanan yol kenarında duran bir çekicinin ve dikkatsiz tır sürücüsünün neden olduğu kazada 1 kişi ölürken, 3 kişi de yaralandı.

TAKLA ATIP 250 METRE SÜRÜKLENDİ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre kazaDilovası​ ilçesi D100 Karayoluİstanbul​ istikametinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre seyir halindeki bir çekici​ arıza yapınca sağ şeritte durdu.

Seyir halinde olan bir tır ise çekiciye çarpmamak için bir anda orta şeride geçti. Bu esnada tırın arkasından gelen 41 APS 486 plakalı otomobil önce tıra, ardından bariyerlere çarptıktan sonra takla attı ve yaklaşık 250 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Çekici arızası ölüm getirdi! Otomobil önce tıra, ardından bariyerlere çarptı - 1. Resim

KAÇAN TIR SÜRÜCÜSÜ ARANIYOR

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazazedelere ilk müdahalelerini olay yerinde sağlık ekipleri otomobilde bulunan Cengiz Baran'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralılar Filiz D., Emre A. ve şoför Ömer Y. ise ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

Tırın olay yerinden kaçtığı öğrenilirken polis olayla ilgili inceleme başlattı. Çekici sürücüsü gözaltına alınırken, kaçan tırın sürücüsü ise her yerde aranıyor. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...