Tgrt Haber

Çekiciyle çarpışan otomobil pestil gibi ezildi: Ölü ve yaralılar var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Haziran 2023 18:20 - Güncelleme : 29 Haziran 2023 18:31
Çekiciyle çarpışan otomobil pestil gibi ezildi: Ölü ve yaralılar var

Konya'da bir otomobil kavşaktan dönüş yaptığı sırada çekiciyle çarpıştı. Şarampole uçan otomobil, adeta pestil gibi ezildi. Feci kazada, 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Konya​'dan Karapınar​'a doğru seyir halinde olan Yasin Çıngı kontrolündeki otomobil, kavşaktan dönüş yapmak isteyen M.Y. yönetimindeki çekiciye arkadan çarptı. Kazayı gören diğer sürücüler hemen durumu ekiplere bildirdi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; ihbar sonrası bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde kazada hurda yığınına dönen otomobilin sürücüsü Yasin Çıngı’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Çekiciyle çarpışan otomobil pestil gibi ezildi: Ölü ve yaralılar var

AYNI AİLDEN 2 KİŞİ DE YARALANDI

Kazada yaralanan aynı aileden H.Ç., N.Ç. ve M.E.Ç. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Çekici sürücüsü M.Y., polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kaza​ ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...