Tgrt Haber

Cenaze namazı kılınan adamın yaşadığının fark edildiği anlar kamerada

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Ekim 2024 17:42 - Güncelleme : 10 Ekim 2024 17:56

İstanbul'un Fatih ilçesinde öldü sanılarak cenaze namazı kılınan Halit Bayşu'nun yaşadığının anlaşıldığı görüntüler ortaya çıktı. Camide yaşanan hareketli anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbulFatih​'te gırtlak kanseri tedavisi gören  84 yaşındaki Halit Bayşu'nun öldüğü belirlenerek rapor verildi. Yakınlarına teslim edilen cenaze​, defnedilmek üzere camiye getirildi. Camide cenaze namaz kılındığı sırada tabuttan nefes sesleri duyuldu. 

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Bu sırada orada bulunanlar tabuttan seslerin geldiğini duyunca şok oldu. Musalla taşına koşan yaşlı adamın yakınları, tabutun kapağını açtı. Yaşlı adam tabuttan çıkarılarak sağlık ekipleri ve vatandaşların yardımıyla ambulansa götürüldü. O anlar ise kameraya yansıdı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif10 Ekim 2024 18:44

Vay canına neler oluyor bu günlerde böyle bir olayı hiç duymamıştım, insan bazen gerçekten hayattayım diye emin olamıyor sanki

Sonraki Haber Yükleniyor...