Tgrt Haber

İstanbul'da dehşete düşüren anlar: Cenazede kurşun yağdırdı, yakalanınca öldüresiye dövüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Aralık 2022 14:12 - Güncelleme : 02 Aralık 2022 14:45

İstanbul'da bir kişi, husumetli olduğu bir grubun katıldığı cenaze törenine kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan 2 kişi yaralanırken, ateş açtıktan sonra kaçan kişi benzin istasyonunda yaralının yakınları tarafından yakalayarak öldüresiye dövüldü ve bıçaklandı. Yaşanan o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbulPendik'te dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, H.A. isimli kişi, husumetli olduğu bir grubun katıldığı cenazeye giderek kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan 2 kişi kanlar içerisinde yere yığılırken H.A.’nın kaçtığını gören yaralıların yakınları saldırgan arasından film gibi bir kovalamaca yaşandı.

YAKALIYIP ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER 

Yol üzerindeki bir benzin istasyonunda saldırganı yakalayan bir grup genç, şahsı demir sopa, tekme ve yumruklarla darp ettikten sonra bıçakladı. Aldığı darbeler sonrası şüpheli şahıs baygınlık geçirerek yere yığıldı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İstanbul'da dehşete düşüren anlar: Cenazede kurşun yağdırdı, yakalanınca öldüresiye dövüldü

6 KİŞ GÖZALTINDA

Olay yerinde aldığı darbeler sonrası ağır yaralanan şahıs, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar ile, olayla ilgisi olduğu tespit edilen Y.E.S, M.Ö.K, M.K., B.Ö., ve S.K. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

İstanbul'da dehşete düşüren anlar: Cenazede kurşun yağdırdı, yakalanınca öldüresiye dövüldü

ÜZERLERİNDE SİLAH VE BIÇAK ÇIKTI

Cenazeye kurşun yağdıran H.A. isimli yaralı hakkında ise hastanede tedavisinin ardından gözaltı işlemleri yapılacağı öğrenildi.  Gözaltına alınan şüphelilerin üzerinden 2 silah ve 1 bıçak çıktı. Olayda yaralanan 3 kişinin ise hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...