Tgrt Haber

Adana'da feci kaza: Cesedi hurdaya dönen aracın önünden sarktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Haziran 2023 21:00 - Güncelleme : 02 Haziran 2023 21:25

Adana’da minibüs ile halk otobüsünün karıştığı feci kazada ortalık savaş alanında döndü. Feci kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Kaza yerinden gelen fotoğraflar facianın boyutunu gözler önüne serdi.

Adana​'nın Yüreğir​ ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen kazada ortalık savaş alanına döndü. Hareket halinde olan Adana Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsü ile karşı istikametten gelen panelvan minibüskafa kafaya çarpıştı.

Kazayı gören vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kaza​ yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk belirlemelerine göre 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

TRAFİK BİR SÜRE DURDU

Jandarma ekipleri kazanın gerçekleştiği yerde yaptığı çalışmaların ardından ölen 2 kişinin cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ulaşıma kapanan yol araçların çekilmesiyle tekrardan trafiğe açıldı.

Öte yandan bölgeden gelen görüntüler kazanın boyutunu gözler önüne serdi. 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...