Tgrt Haber

Çevre sakinleri büyük panik yaşadı! Esenyurt'ta bir apartman kurşun yağmuruna tutuldu

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Ekim 2023 10:20 - Güncelleme : 22 Ekim 2023 10:22
Çevre sakinleri büyük panik yaşadı! Esenyurt'ta bir apartman kurşun yağmuruna tutuldu

Esenyurt’ta kimliği belirsiz şahıslar bir apartmanı kurşun yağmuruna tuttu. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatıldı.

İstanbul Esenyurt'ta gece saatlerinde 3 katlı bir apartman​ kurşun yağmuruna tuttuldu. Polisler 24 adet boş kovan tespit ederken, zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay, gece 03.00 sıralarında Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler, bir binanın önüne gelerek, ateş etmeye başladı. Binanın dış cephesine çok sayıda kurşun isabet etti. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı olayda, vatandaşlar büyük panik yaşadı.

24 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. İlk belirlemelere göre, 24 adet boş kovana rastlanıldı. Polis ekipleri binada oturan şahısların ifadelerine başvururken, olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatıldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...