Tgrt Haber

Ceza yiyen taksiciden polise küstah tepki: Size yapılanları hak ediyorsunuz

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Ekim 2022 10:37 - Güncelleme : 12 Ekim 2022 11:07
Ceza yiyen taksiciden polise küstah tepki: Size yapılanları hak ediyorsunuz

İstanbul'da taksicilere yönelik artan şikayetler nedeniyle trafik polisleri denetimlerini artırdı. Taksim Meydanı'ndaki denetimlerde ceza yiyen bir taksici, polise küstahça sözlerle tepki gösterdi.

İstanbul​'un göbeği olarak nitelendirilen Taksim Meydanı​'nda polis​ ekipleri ticari taksilere yönelik denetime çıktı. Ekipler kurallara uymayan sürücülere ceza kesti.

İstanbul Trafik Şube Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde ticari taksilere yönelik denetim​ yapıldı. Bu çerçevede; taksilerin yolcu kapasitesi, emniyet kemeri ve taksi şoförlerinin belgeleri tek tek kontrol edildi. Yapılan denetimlerde, telefonla konuşan bir sürücüye 427 lira, yol ortasında yolcu alıp indiren sürücüye 196 lira, trafik işaret ve levhalarına uymayan sürücüye 196 lira ceza kesildi.

Ceza yiyen taksiciden polise küstah tepki: Size yapılanları hak ediyorsunuz

ÖNCE TEPKİ GÖSTERDİ, SONRA ÖZÜR DİLEDİ

Ters yönden dönmeye çalışırken polis ekiplerine yakalanan 34 TAT 02 plakalı taksiciye ise 196 lira ceza yazıldı. Cezaya tepki gösteren sürücü, polis ekiplerine ‘Bazen size yapılanları hak ediyorsunuz’ diyerek tepki gösterdi. Bir süre sonra hatasından dönen sürücü polisten özür diledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...