Tgrt Haber

CHP üyesine silahlı saldırı

27 Ocak 2017 18:50
CHP üyesine silahlı saldırı

Maltepe’de CHP Gençlik kolları üyesi M.D kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan M. D’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. CHP milletvekilleri olayla ilgili hastanede bir açıklama yaptı.

Saldırıyı duyuran CHP İstanbul Miletvekili Barış Yarkadaş yaşanan olayla iligli hastane önünde bir açıklama yaptı. Yarkadaş "Dün gece saat 01.00 sularında arkadaşımızın aracına ateş açıldı. Arkadaşımız iki yerinden yaralandı. Ameliyat edildikten sonra şu anda sağlığının iyi olduğunu öğrendik"diye konuştu.

Saldırıya uğrayan M.D ’nin babası İlyas D. yaşanan saldırı ile ilgili açıklamada bulundu. İlyas D. "Daha önce herhangi bir tehdit aldığı falan yoktur. Hafriyat işiyle uğraşıyor. Kendi işimizi yapıyoruz, ekmeğimizdeyiz. 2 kurşun isabet ettiğini biliyoruz" dedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...