Tgrt Haber

CHP'den Bahçeli'ye: Hodri meydan

17 Nisan 2018 11:40
CHP'den Bahçeli'ye: Hodri meydan

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'erken seçim' açıklamasına cevap olarak; partisinin erken seçime hazır olduğunu belirterek, "Hodri meydan... Türkiye sıkışmış durumda. Biz erken seçime her zaman hazır olduğumuzu söylemiştik'' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı erken seçim çağrısına CHP'den jet yanıt geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, "Hodri meydan" dedi. Tezcan, şöyle konuştu:
 

Türkiye çok ciddi bir sıkışmışlık içinde. Hem ekonomik hem toplumsal barış hem adalet anlamında bu sorunların tek sorumlusu tek adam rejimi. Göndermenin yolu da sandık. Erken seçime her zaman hazırız. Hodri meydan diyoruz. Bir hükümet sözcüsü var, bir AK Parti sözcüsü var, bir de tek adam koalisyonu sözcüsü var.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...