Tgrt Haber

CHP'den fotoğrafa açıklama; Serumla geldi, testi pozitif çıktı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
04 Aralık 2022 19:58 - Güncelleme : 04 Aralık 2022 20:04
CHP'den fotoğrafa açıklama; Serumla geldi, testi pozitif çıktı 

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun "İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması" programında uyuya kaldığına yönelik çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. 

CHP​ Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, dün "İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması"na katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun program sırasında uyukladığına yönelik görüntülere açıklık getirdi.   

Çıkan haberlere ilişkin komuoyunu bilgilendiren Nazlıaka, Selvi Kılıçdaroğlu'nun rahatsızlandığını ve sağlık koşullarını zorlayarak panele katılım sağladığını ifade etti.  

"TEDAVİ UYGULANDI"  

Selvi Kılıçdaroğlu'nun rahatsızlanması nedeniyle ekinlik öncesi serum verildiğini belirten CHP'li Nazlıaka, Kılıçdaroğlu ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.  

KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI  

Çıkan haberlere çok üzüldüğünü belirten Nazlıaka, Selvi Kılıçdaroğlu'nun koronavirüs testi yaptırdığını ve test sonucunun pozitif çıktığını aktardı. 

Nazlıaka, "Selvi Hanım, dün sonrasında bir test yaptırdı. Kendisinin Kovid pozitif olduğu da ortaya çıktı" diyerek, elindeki belgeyi gösterdi.  

Selvi Kılıçdaroğlu'nun eşinin önemli bir gününde yanında bulunmak istediğini belirten Nazlıaka, birilerinin buna tahammül edemediğini, buradan siyasi bir malzeme çıkarmaya çalıştığını savundu.  

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...