Tgrt Haber

CHP'li Ergene Belediyesi'nde rüşvet operasyonu: 5 kişi tutuklandı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İHA
10 Haziran 2023 16:07 - Güncelleme : 10 Haziran 2023 17:09
CHP'li Ergene Belediyesi'nde rüşvet operasyonu: 5 kişi tutuklandı

Tekirdağ'da CHP'li Ergene Belediyesi'ne düzenlenen rüşvet operasyonunda aralarında iş insanı ve belediye personellerinin de bulunduğu çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli 5 belediye çalışanı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tekirdağ​'ın Ergene ilçesinde belediyeye yönelik rüşvet​ operasyonu düzenlendi. Gözaltına alınan 5 belediye çalışanı tutuklandı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre; operasyonda 5 belediye personeli ve 13 iş adamı olmak üzere 18 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler Çorlu Adliyesi'ne götürüldü.

5 ZABITA​ TUTUKLANDI

Savcılıkta ifade veren A.A, M.E, F.R, Ö.A ve Ö.D. isimli 5 zabıta memuru, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. 13 iş insanı​ ise serbest bırakıldı.

RÜŞVETE KARŞILIK RUHSAT

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, bazı işletmelere rüşvet karşılığı ruhsat verildiği ihbarı üzerine çalışma başlatmış ve yaklaşık 1 yıl süren teknik takip sonrası Ergene Belediyesi'ne yönelik operasyon düzenlemişti.

Kaynak: TGRT Haber / İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...