Tgrt Haber

Çiçeği burnunda çiftler sandıkların kapanmasına son 15 dakika kala yetişti!

Editör: Hüseyin Can Yosuntaş / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 May 2023 17:25 - Güncelleme : 28 May 2023 18:09

Türkiye'de milyonlarca seçmen sandık başına akın etti. Bugün düğünü olan Tuğba ve Kadir Marangoz çifti oy verme işleminin bitmesine 15 dakika kala sandığa yetişerek oylarını kullandı. Çiftleri gören vatandaşlar alkışlayarak karşıladı.

Türkiye​ bugün cumhurbaşkanlığı​ seçiminin 2. turu için yeniden sandığa gitti. Kocaeli’nin Derince​ ilçesinde bugün düğünü olan Tuğba ve Kadir Marangoz çifti, oy verme işleminin bitmesine 15 dakika kala sandığa yetişerek oylarını kullandı. Oy kullanmaya giden seçmenler  gelin ve damadı şaşkınlıkla izledi.

Çiçeği burnunda çiftler sandıkların kapanmasına son 15 dakika kala yetişti!

‘’DÜĞÜN TELAŞINDAYIZ, GELDİK OYUMUZU KULLANDIK’’

Telaştan dolayı anca yetiştiklerini belirten damat Kadir Marangoz, “Düğün telaşındayız. Geldik, oyumuzu kullandık. İnşallah her şey dilediğimiz gibi iyi olur, güzel olur. Anca yetişebildik. Bayağı bir telaştaydık. Vatanımıza, milletimize hayırlısı olsun” dedi. 

''HERKES İÇİN HAYIRLISI OLSUN''

Gelin Tuğba Marangoz ise “Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Telaş içindeyiz ama oyumuzu kullanmaya geldik. Herkes için hayırlısı olsun. İnşallah vatanımız için de en güzelleri olur” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...