Tgrt Haber

Cihangir Göktaş ile Mehmet Bucak'ın güldüren koronavirüs diyalogu

20 May 2021 16:25
Cihangir Göktaş ile Mehmet Bucak'ın güldüren koronavirüs diyalogu

Ankara beni bulsun sözleri ile Türkiye’nin gündemi gelen sosyal medya fenomeni Cihangir Göktaş ile Mersin'de '1 milyon Mehmet' olarak bilinen Mehmet Bucak'ın sosyal medyada yayınlanan 'koronavirüs' diyalogu paylaşım rekoru kırdı.

Sokak röportajında “Ankara beni bulsun” çağrısı ile gündem olan Cihangir Göktaş’ın yeni videosu sosyal medyada yine gündem oldu. Çağrısı sonrası İçişleri Bakanlığının talimatıyla 48 yaşında kimlik sahibi olan 'Cihangir Kenndy' olarak bilinen Cihangir Göktaş’ın koronavirüs muhabbeti izleyenleri kırdı geçirdi.  Mersinli namı diğer '1 milyon Mehmet' olarak bilinen Mehmet Bucak ile bir araya geldi.  İki sosyal medya fenomeninin 'korona virüs' üzerine yaptığı gülümseten diyalogu, izleyenleri kahkahaya boğdu.

GÜLDÜREN DİYALOG

"Çinliler fare ve yarasa yediler, bütün insanlar orada öldü" diyen Mehmet Bucak, "Canlı canlı fare yediler. Evet gözümün önünde canlı canlı fare yediler. Bir de yılan. Yarasa ile fare yenir mi ya" diye sordu. "Allah Allah" deyip kafasını sallayan Cihangir ise "Ben böyle bir şey duymadım" şeklinde cevap verdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...