Tgrt Haber

İstanbul'da silahlı kavgada kalbinden vurularak öldürüldü! Cinayetin nedeni ortaya çıktı

25 Nisan 2023 11:24 - Güncelleme : 25 Nisan 2023 11:35
İstanbul'da silahlı kavgada kalbinden vurularak öldürüldü! Cinayetin nedeni ortaya çıktı

İstanbul'da sokak ortasında kalbinden silahla vurularak öldürülen Nurullah Bozkurt cinayetinin sebebi ortaya çıktı. Katil zanlısı Emirhan K.'nin eski sevgilisi Tuana K. ile Nurullah Bozkurt'u birlikte görmesi ve kıskanması üzerine cinayetin işlediği öğrenildi. 

Feci olay, İstanbul​'un  Kâğıthane ilçesine bağlı Ortabayır Mahallesi'nde 20 Mayıs günü meydana geldi. Aralarında husumet bulunan Yunus Ç., Nurullah Bozkurt (22) ve Emirhan K. (23) cadde üzerinde karşılaşınca tartışmaya başladı. Taraflar arasında tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken ortalık bir anda karıştı. Birbirine giren şahıslar, bir süre sonra yanlarında bulunan tabanca ile karşılıklı ateş etmeye başladı.

KALBİNDEN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Bu sırada Nurullah Bozkurt kalbinden vurularak yola düştü. Silah seslerinin kesildiği anda, arkadaşları ve çevrede bulunan vatandaşlar Bozkurt'u caddede bulunan bir araçla özel bir hastaneye götürdü. Nurullah Bozkurt hastanede hayatını kaybetti. Emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen Emirhan K . ve arkadaşı Yunus Ç., "kasten öldürme", "görevli memura mukavemet" ve "ateşli silahlar kanununa muhalefet" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİNAYETİN ALTINDAN 'KISKANÇLIK' ÇIKTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olaya ilişkin hazırlanan iddianamede çıkan tartışmanın asıl sebebinin kız arkadaş mevzusu olduğu ortaya çıktı. Olay günü Tuana K., ile Nurullah Bozkurt Şişli'de bulunan bir alışveriş merkezinde gezdiği, bu sırada Tuana K.'nin eski erkek arkadaşı Emirhan K., ikili görünce yanlarına gittiği ve Emirhan K., eski kız arkadaşına hitaben, 'Artık bununla mı takılıyorsun?' diyerek Nurullah Bozkurt'u darp etmeye başladığı öğrenildi.

MÜEBBET HAPİSLERİ İSTENİYOR

İddianamenin devamında kavganın ardından evine giden Nurullah Bozkurt kendisine yapılanı hazmedemeyince bu kez oturdukları ikametlerindeki silahı alarak Emirhan K.'nın yanına gitti ikili arasında yaşanan kavgada silahlar patladı. Nurullah Bozkurt kalbine gelen kurşunla hayatını kaybetti. 

İstanbul'da silahlı kavgada kalbinden vurularak öldürüldü! Cinayetin nedeni ortaya çıktı

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesini tarafından kabul edilen iddianame sonrası şüpheliler Emirhan K. ve Yunus Ç. ilerleyen günlerde hâkim karşısına çıkacak.

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...